Dionysos'ta yemek ve kaliteli yemekler
Modern ve geleneksel Türk mutfağının en güzel örnekleriyle hazırlanan Dionysos menüsü, kendi çiftliğinde doğal olarak yetiştirilen ürünlerle, ödüllü şef Didem Şenol tarafından eğitilmiş şeflerimizin mutfağından masalarınıza sunulur... Doğanın kucağında, büyülü bir lezzet yolculuğuna davetlisiniz....

Didem Şenol
Yemek & Şarap Sunumları

Dionysos Teras
Eşsiz Kumlubük manzarası kucağındaki Al Fresco restoranımızda, konuklarımıza birbirinden özel Akdeniz lezzetleriyle karşılıyoruz.

Türkiye’den tatlar: Nar
Haftada bir kez, gurme restoranımız Nar’da 16 kişiye kadar hizmet veren “Türkiye’den tatlar” isimli degüstasyon menümüzü sunarız.

Şarap tadımı:
Haftanın iki günü birbirinden lezzetli Türk şaraplarını konuklarımızla birlikte deneyimliyoruz.

Zeytinyağı tadımı:
Haftanın iki günü Dionysos'taki özel sıkım Atölyemizde ürettiğimiz zeytinyağımız Amos’un tadına bakabilirsiniz.

Çiftlikte akşam yemeği:
Çitliğimizde mum ışığında akşam yemeği haftanın iki günü gerçekleşiyor.
Tarladan Sofraya
Çiftliğimizin kuruluş amacı 14 yıl önce Kış aylarında da otel çalışanlarımıza iş imkanı sağlamaktı. Çiftliğimizde içtiğimiz tertemiz su ile sulanan topraklarda atalık tohum olanlar diktik. Otelimizin mutfağı için kaliteli ve sağlıklı organik ürünler elde ediyoruz. Çiftlikteki her şey kullanılır, yani atık yoktur.
14
yaşında
40
dönüm arazi
800
Çiftlikte 800 zeytin ağacı
1600
Her alanda 1600 zeytin ağacı
Sebze ve Meyveler
Domates, biber, patlıcan, salatalık, kabak, karpuz, kavun, kabak, ıspanak, marul, dereotu, kekik, biberiye, roket, taze soğan çiftlikte yetişiyor
Hayvanlar
Otelimizin ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ve sağlıklı et - süt ürünleri elde etmek amacı ile büyükbaş (Montofon ve Simental)ve küçükbaş hayvan besliyoruz. Çiftliğimizde günlük elde edilen (20-30 litre )sütler, peynir, lor ,tereyağ yoğurt ve kaymak üretiminde kullanılmaktadır. Tavuklarımız yumurtası nı.