top of page
Dionysos'ta yemek ve kaliteli yemekler
Modern ve geleneksel Türk mutfağının en güzel örnekleriyle hazırlanan Dionysos menüsü, kendi çiftliğinde doğal olarak yetiştirilen ürünlerle, ödüllü şef Didem Şenol tarafından eğitilmiş şeflerimizin mutfağından masalarınıza sunulur... Doğanın kucağında, büyülü bir lezzet yolculuğuna davetlisiniz....





Didem Şenol








Yemek & Şarap Sunumları

Dionysos Teras
Eşsiz Kumlubük manzarası kucağındaki Al Fresco restoranımızda, konuklarımızı birbirinden özel Akdeniz lezzetleriyle karşılıyoruz.

Türkiye’den tatlar: Nar
Haftada bir kez, 16 kişiye kadar hizmet veren gurme restorantımız Nar’da ‘Türkiye'den tatlar’ isimli degüstasyon menümüzü sunarız.

Şarap tadımı:
Haftanın iki günü birbirinden lezzetli Türk şaraplarını konuklarımızla birlikte deneyimliyoruz.

Zeytinyağı tadımı:
Haftanın iki günü Dionysos'taki özel sıkım Atölyemizde ürettiğimiz zeytinyağımız Amos’un tadına bakabilirsiniz.

Çiftlikte akşam yemeği:
Çitliğimizde mum ışığında akşam yemeği haftanın iki günü gerçekleşiyor.












bottom of page