Dionysos'ta yemek ve kaliteli yemekler

Modern ve geleneksel Türk mutfağının en güzel örnekleriyle hazırlanan Dionysos menüsü, kendi çiftliğinde doğal olarak yetiştirilen ürünlerle, ödüllü şef Didem Şenol tarafından eğitilmiş şeflerimizin mutfağından masalarınıza sunulur... Doğanın kucağında, büyülü bir lezzet yolculuğuna davetlisiniz....

Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_001_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_011_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_012_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_008_
dionysos-village-hotel_food_didem-senol.

Didem Şenol

Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_006_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_007_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_004_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_002_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_003_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_009_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_005_
Dionysos-Village-Hotel_Website_Food_010_

Yemek & Şarap Sunumları

Dionysos-village-hotel_south-west-turkey

Dionysos Teras

Eşsiz Kumlubük manzarası kucağındaki Al Fresco restoranımızda, konuklarımızı birbirinden özel Akdeniz lezzetleriyle karşılıyoruz.

Dionysos Hotel, Kumlubük, Marmaris, Turkey

Türkiye’den tatlar: Nar

Haftada bir kez, 16 kişiye kadar hizmet veren gurme restorantımız Nar’da ‘Türkiye'den tatlar’ isimli degüstasyon menümüzü sunarız.

mahsen.jpg

Şarap tadımı:

Haftanın iki günü birbirinden lezzetli Türk şaraplarını konuklarımızla birlikte deneyimliyoruz.

press_room.jpg

Zeytinyağı tadımı:

Haftanın iki günü Dionysos'taki özel sıkım Atölyemizde ürettiğimiz zeytinyağımız Amos’un tadına bakabilirsiniz.

Dionysos Hotel, Kumlubük, Marmaris, Turkey

Çiftlikte akşam yemeği:

Çitliğimizde mum ışığında akşam yemeği haftanın iki günü gerçekleşiyor.

Dionysos-Village-Hotel_Website_Experienc
Dionysos-Village-Hotel_Website_Experienc
Dionysos-Village-Hotel_Website_Our-Hotel
Dionysos-Village-Hotel_Website_Our-Hotel
Dionysos-Village-Hotel_Website_Experienc
Dionysos-Village-Hotel_Website_Experienc
Dionysos-Village-Hotel_Website_Experienc
dionysos-village-hotel_food-and-drink_he

Tarladan Sofraya

Çiftliğimizin kuruluş amacı 14 yıl önce kış aylarında da otel çalışanlarımıza iş imkanı sağlamaktır. Çiftliğimizde içtiğimiz tertemiz su ile sulanan topraklarda atalık tohumlar diktik. Otelimizin mutfağı için kaliteli ve sağlıklı organik ürünler elde ediyoruz. Çiftlikteki her şey kullanılır, yani artık yoktur.

14

yaşında

40

dönüm arazi

800

Çiftlikte 800 zeytin ağacı

1600

Her alanda 1600 zeytin ağacı

dionysos-village-hotel_food-and-drink_00

Sebze ve Meyveler

Domates, biber, patlıcan, salatalık, kabak, karpuz, kavun, kabak, ıspanak, marul, dereotu, kekik, biberiye, roka, taze soğan çiftlikte yetişiyor

dionysos-village-hotel_food-and-drink_00

Hayvanlar

Otelimizin  ihtiyaçları doğrultusunda  kaliteli ve sağlıklı et - süt ürünleri elde etmek amacı ile büyükbaş  (Montofon ve Simental)ve küçükbaş hayvan besliyoruz. Çiftliğimizde  günlük elde edilen (20-30 litre  )sütler,  peynir, lor ,tereyağ yoğurt ve kaymak üretiminde kullanılmaktadır.

dionysos-village-hotel_food-and-drink_00
dionysos-village-hotel_food-and-drink_00
dionysos-village-hotel_food-and-drink_00
dionysos-village-hotel_food-and-drink_00